× Ти си ГОСТ в момента. Влез в акаунта си за да играеш и ползваш всички екстри в Djagi.
Премахни рекламата
Форум

scorpo
29 юли 2011

Здравейте,
направихме някои промени касаещи личните чатове.
Вече по-бързо и лесно може да сменяте цвета на писане в чата, като това става направо под текущия чат, а не само от настройки както беше до сега.

За да е по-комфортно, личен чат ще може да се отваря само от хора, които са ви в приятели.
Надяваме се така да няма вече притеснението по-време на игра или престоя във сайта от непознати потребители.

Премахни рекламата

Lady-in-red
31 юли 2011

диди прощавай но ако искам да ти кажа нещо лично ще ти пратя писмо.....емотиконаемотикона
пиша тук точно защото искам да споделя мнението си с всички и съответно да прочета други такива....емотикона
не ми липсва личния чат, ако искам да чатя има скайп, фейсбук и др. средства за комуникация: емотикона

didi_vogue
31 юли 2011

geri-to-Ето сега за този наш диалог е нужен личен чат защото не виждам никаква причина да сме приятели,просто само еднократен диалог!!!А сега се налага да пиша тук вече за незнам кой път,представяш ли си още няколко човека като нас и в какво ще се превърне форума!Благодаря ти все пак,чрез теб доказвам една от причините поради която е нужен свободния личен чат!

karry
31 юли 2011

С писма и без писма,всичко е бъгнато,само нервите ни заминаха да пишеме в очакване на Годо.емотиконаемотиконаемотиконаемотиконаемотиконаемотиконаемотиконаемотиконаемотиконаемотиконаемотиконаемотиконаемотикона

Lady-in-red
31 юли 2011

не се мъчи, ако ти е толкова трудно емотиконаемотиконаемотикона
няма да ми промениш мнението ...

karry
31 юли 2011

Господата от екипа,посетет тая постановка за която споменах,има какво да научите.
Защото направо се гаврите с нас!
В очакване на Годо:
Двама души чакат до едно дърво. Чакат някой си Годо. Говорят си. Идват още двама, говорят и те, после си отиват. Продължава очакването на Годо. Но кой е Годо? Така ли се нарича? Ще дойде ли? И има ли го изобщо? "В очакване на Годо" е една от най-знаменитите драматургични творби на всички времена - пиеса от въпроси, които се разпадат, както се резпадат и възможните отговори. А смисълът? "Винаги намираме нещо, за да си даваме вид, че съществуваме"
Та идеята ми е съществувайте правилно, като се вслушвате в нашите желания иначе и ние няма да съществуваме като потребители в сайта.

didi_vogue
31 юли 2011

geri-to-първо:Копирала си чуждо мнение,нямаш собствено,това имах предвид,второ:Писмата знаеш ли в кой ден се получават?Аз ще ти кажа-в шестък!!!По бързо ще стане да те поканя на гости да ми дойдеш,а дори не си ми в приятели.Парадокс!

DemonHunter
31 юли 2011

Абе вие не сте добре, на мене не ми харесва еди кво си, ми като не ти харесва чата не го ползвай бе.Защо трябва целия сайт да срада заради тва, че малцина киселяци не им харесвало нещо.Едно е да има чат и да не го ползваш никой не те задължава и съвсем друго е хората да се ограничават с някви писма.Сайта си беше идялен със общия чат хората можеше да си видят партовете да разпуснат малко защото колкото и да обичаш да играеш в един момент ти писва.И чата беше решение на тоя проблем хората се задържаха повече в сайта пускаха си поздрави, от което също печелите, а са един голям Кралимарковски ***!

Lady-in-red
31 юли 2011

janklod2 31 Юли 16:26
geri-to заминавай си в фейсбука къв го дириш тук като не ти липсва не давай коментар а ми

това смятам да направя емотикона

didi_vogue
31 юли 2011

geri-to-За мен не е трудно да ти променя мнението стига да имаш такова,с риск да се повторя:ти си копирала чужд пост,драга!!!Аз прекратявам диалога си с теб,може би вече сме досадни,но така е при липсата на свободен личен чат,ако искаш ми пиши писмо,аз нямам желание да ти пиша,в шестък като го получа чакай отговор!

scorpo
31 юли 2011

Темата се заключва поради факта, че точно 4 човека си пишат едно и също нещо.

P.S.
Чатове ще могат да се отварят само с приятели!

Не може да публикуваш два пъти подред
Бисквитките в браузъра Ви ни помагат да предоставим нашите услуги. С влизането в Djagi Вие се съгласявате да ги използваме. Научи повече Разбрах